JOKIĆ PRVI PUT IGRAO PROTIV ČOVEKA KOJI MU JE OBEĆAO OSVETU! Posle sukoba PRETIO Srbinu, evo kako je sada izgledao pored njega
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

JOKIĆ PRVI PUT IGRAO PROTIV ČOVEKA KOJI MU JE OBEĆAO OSVETU! Posle sukoba PRETIO Srbinu, evo kako je sada izgledao pored njega

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić slavio je prethodne noći sa svojim Denverom protiv Dalasa, a statistika kaže da nije imao bilo kakve potrebe da forsira.

Susret je zabeležio sa osam poena, devet skokova i sedam asistencija, međutim nijedan njegov potez nije privukao pažnju kao trenutak kada je imao duel sa "neprijateljem".

Prvi put od 8. novembra 2021. godine i tuče decenije u NBA ligi, Nikola Jokić i Markif Moris igrali su jedan protiv drugoga.

Dobro je poznato da je Moris navodno imao ozbiljne zdravstvene probleme zbog toga što ga je Jokić jako udario sa leđa, nakon faula koji je mogao da ostavi ozbiljne posledice na Somborca, međutim čudno je da su se "zaobiliazili" dve godine.

Ali, Moris nije propuštao priliku da "pecka" Jokića da je kukavica...

- Mi to zovemo kukavički udarac u mom kraju! Udario me je kao bičem! Uhvatio me je nespremnog, ali su više tu stopirali ljudi iz Majamija. Dve nedelje nakon toga sam imao dozvolu da igram, samo mi nisu dozvolili. Nije da sam bio povređen ili da me je nešto bolelo... Ali, to je bilo kukavički - rekao je Moris u jednom intervjuu nedavno.

Ne znamo da li je Jokić pročitao ove reči, ali kada je stupio na teren protiv Morisa, bilo je evidentno ko je kukavica. Pogledajte jedan od duela njih dvojice, gde Amerikanac nije pokazao da je spreman za običan duel sa Srbinom, a kamoli za nešto više od toga...

- To je glup potez, osećam se loše što sam tako reagovao. Ali bilo je nasred meča, dobio sam udarac i video sam ga, ali mislio sam da će to biti samo faul. Mislim da je to bio pokvaren potez i onda sam morao da se zaštitim - priznao je Jokić posle tog duela od pre dve godine kada su reagovala i njegova braća i "zakazala tuču" sa braćom Moris.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track