"PARTIZAN IMA POMOĆ SUDIJA OVE JESENI" Marko Stamenić ZAGRMEO: "Nadam se da će arbitraža na derbiju biti kakva treba da bude"
Foto: www.crvenazvezdafk.com

izneo stav

"PARTIZAN IMA POMOĆ SUDIJA OVE JESENI" Marko Stamenić ZAGRMEO: "Nadam se da će arbitraža na derbiju biti kakva treba da bude"

Fudbal -

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u sredu od 18 časova odigraće poslednju utakmicu ove godine.

Večiti derbi biće veoma bitan u borbi za titulu, a priliku da deli pravdu na ovom meču dobio je Nenad Minaković. Neposredno uoči 171. večitog derbija, vezista Crvene zvezde Marko Stamenić "pecnuo" je Partizan i u razgovoru za "Sportski Žurnal" istakao kako su crno-beli imali pomoć sudija u dosadašnjem toku sezone.

- Partizan ima kvalitetan tim, prilično je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, naš večiti rival ima priličnu pomoć sudija ove jeseni. Nadam se da će arbitraža na derbiju biti onakva kakva treba da bude i da ćemo na terenu videti ko je bolji - istakao je Marko Stamenić za "Sportski Žurnal", pa dodao:

Marko Stamenić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Ceo svet zna da je u pitanju jedno od najvećih rivalstava i da je ta utakmica poseban spektakl. Iz priče sa ocem, navijačima i ljudima u klubu, jasno mi je da je taj meč daleko važniji od bilo kog drugog u sezoni. Već dugo se psihološki pripremamo, svako na svoj način, jedva čekam početak. Nema mnogo pametovanja, svi u klubu imamo iste želje i isti plan: idemo na stadion Partizana da pobedimo.

Kurir sport / "Sportski Žurnal" / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:21

Atmosfera pred meč Crvena zvezda - Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track