PRIZNAO UBISTVO! Nesuđeni košarkaš Partizana sve otkrio: Ponudio novac devojci za "trojku", namamio je, pa SVIREPO ZADAVIO!
Foto: Hector Amezcua / Newscom / Profimedia

užasan zločin

PRIZNAO UBISTVO! Nesuđeni košarkaš Partizana sve otkrio: Ponudio novac devojci za "trojku", namamio je, pa SVIREPO ZADAVIO!

Košarka -

Nesuđeno pojačanje Partizana, Čens Komanče, priznao je svirep zločin i ubistvo Marajne Rodžers.

Komanče je bio na probi u Partizanu u vreme kada je trener bio Nenad Čanak, ali se nije zadržao u crno-belom dresu. Kasnije se vratio u Ameriku, bio je deo NBA karavana, a do hapšenja nastupao je za drugi tim Sakramenta u razvojnoj G ligi. Uhapšen je pod sumnjom da je zajedno sa svojom devojkom Sakari Harnden umešan u nestanak, a kasnije i ubistvo Marajne Rodžers čije je telo pronađeno u pustinji u Nevadi.

Kako američki mediji navode, Komanče je priznao svirep zločin i do detalja objasnio policiji šta se sve kobne noći desilo. On je upoznao svoju devojku Sakari pre godinu i po dana preko aplikacije, u međuvremenu su raskinuli, ali su ostali u kontaktu. Ona je navodno imala problem sa nesrećnom Marajnom, te su Sakari i Čens još u novembru isplanirali da je ubiju.

Čens Komanče namamio je Marajnu Rodžers tako što joj je ponudio 1.000 dolara za "trojku", zatim je vezao u kolima, pa brutalno zadavio kablom.

Posle toga on i njegova bivša devojka kolima su tražili mesto gde će ostaviti leš, pronašli jarak, izbacili telo, razbili njen mobilni telefon, te obrilsali DNK tragove. Ipak, zločin je otkriven i nema dileme da ih sada čeka duga robija.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:05

Partizan, trening, Bruno Kaboklo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track