"PRED NAMA JE JEDAN TRENING I PUT" Nema odmora za Partizan, Željko Obradović zna šta čeka crno-bele!
Foto: STARSPORT

aba liga

"PRED NAMA JE JEDAN TRENING I PUT" Nema odmora za Partizan, Željko Obradović zna šta čeka crno-bele!

Košarka -

Nema odmora za košarkaše Partizana.

Samo dva dana posle poraza od Virtusa u Evroligi (75:77), crno-beli će biti na novom iskušenju. U subotu od 18 časova Partizan će gostovati Mornaru u Baru, a Željko Obradović izneo je svoja očekivanja pred ovu utakmicu.

- Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu - rekao je Obradović.

Željko Obradović
foto: Starsport

Na njegove reči nadovezao se Danilo Anđušić.

- Veoma važno za nas je da u sutrašnjoj utakmici odigramo dobro i dođemo do pobede. Na žalost ili na sreću, nemamo bukvalno ni jedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu - dodao je Anđušić.

KK Partizan, KK Crvena zvezda, Danilo Anđušić
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

03:25

Željko Obradović medija dej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track