"ON JE PROBLEM U OVOJ LIGI" Jokić ZAGRMEO nakon poraza Denvera, pa detaljno pričao o OVOM košarkašu! Jedna stvar ga ODUŠEVLJAVA
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

"ON JE PROBLEM U OVOJ LIGI" Jokić ZAGRMEO nakon poraza Denvera, pa detaljno pričao o OVOM košarkašu! Jedna stvar ga ODUŠEVLJAVA

Košarka -

Uprkos fenomenalnoj partiji srpskog košarkaša Nikole Jokića, košarkaši Denvera nisu mogli da ostvare novu pobedu u NBA ligi.

U noći koja je iza nas, serija od šest uzastopnih pobeda Nagetsa je prekinuta, a u toj nameri uspela je Oklahoma koja je slavila rezultatom 117:93.

Ponovo je dabl-dabl upisao Nikola Jokić, koji je i ovog puta bio najbolji u svom timu. Srbin je meč završio sa 19 poena, 10 skokova i 7 asistencija.

Najefikasniji u Oklahomi bio je Gildžus-Aleksander sa 40 poena, dok je Homgren završio utakmicu sa 24 poena.

Fantastična utakmica kanadskog košarkaša oduševila je Nikolu Jokića, koji je na konferenciji nakon meča govorio o njemu.

"On je specijalan igrač, ne samo ove godine. Prethodne sezone ili možda prethodne dve sezone on ima veoma dobre brojke. On je problem u ovoj ligi! Dobra stvar kod njega je što želi da pobeđuje. On ne misli samo o brojkama već želi da pobeđuje i to je najbolja stvar", rekao je dvostruki MVP ligaškog dela NBA lige.

Kurir Sport

Bonus video:

00:38

Nikola Jokić lumpuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track