"ŽELJKO OBRADOVIĆ? KO JE TAJ?" Kevin Panter sve ZAPREPASTIO izjavom: "Da vam budem iskren..."
Foto: Starsport

zanimljivo

"ŽELJKO OBRADOVIĆ? KO JE TAJ?" Kevin Panter sve ZAPREPASTIO izjavom: "Da vam budem iskren..."

Košarka -

Kapiten košarkaša Partizana, Kevin Panter, dao je zanimljivu izjavu u kojoj je otkrio da svojovremeno nije ni znao ko je Željko Obradović.

On je dao intervju portalu "24 sedam" u kom je govorio o mnogim zanimljivim temama, a dotakao se i početka karijere:

- Pre nego što sam postao profesionalac, nisam video sebe u Evropi, video sam sebe u NBA. Moja priča je da je trebalo da budem draftovan, ali sam slomio stopalo. Ništa sad, nema drame. Nisam sebe video u Evropi, nije mi Evropa bila ni na kraj pameti. Onda kad sam otišao i video kako to ide. Kada sam došao u Milan, okej kul. Čak i kada sam došao u Partizan, nisam mislio da ikad mogu da budem kapiten - počeo je priču Panter, pa u dahu nastavio:

Željko Obradović, Kevin Panter, Partizan, KK Partizan
foto: Starsport

- Da ste mi na početku karijere rekli da ću da budem kapiten dobro znanog Partizana ili za Željka Obradovića, mislio bih da ste ludi. Da budem iskren, nisam tada ni znao ko je to, u tom trenutku mog života. Ali, ponekad ne mogu da poverujem, ali i mogu na neki način. Ali jeste ludo. Zato što toliko rada i vremena ulažem u moju veštinu, svakog dana, čak i leti. Mnogo ulažem u ovo i pre nego što sam postao profesionalac. Posvetio sam život tome da budem sve bolji i bolji. Stvari kao što su biti kapiten su pokazatelj dobrog rada koji sam uložio i što sam ostao to što jesam i što sam ostao dobra osoba, takve stvari. I krug se zatvorio.

Kevin Panter će sada imati priliku da sa Partizanom pomeri granice, a naredni meč crno-beli odigraće u utorak 2. januara od 20.45 protiv Asvela u beogradskoj Areni.

Kurir sport / "24 sedam" / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:02

Kevin Panter brzo izašao iz arene sa treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track