SVI ZNAJU KAKAV JE PAKAO U ARENI! Košarkaš Baskonije priznao da mu je najgore da igra u Beogradu - "Tamo su najteže utakmice u EL"
Foto: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

evroliga

SVI ZNAJU KAKAV JE PAKAO U ARENI! Košarkaš Baskonije priznao da mu je najgore da igra u Beogradu - "Tamo su najteže utakmice u EL"

Košarka -

Košarkaš Baskonije, Čime Moneke, priznao je da mu je najteže da igra u beogradskoj "Štark areni" protiv srpskih klubova, Crvene zvezde i Partizana.

"U Areni je definitivno najteža utakmica za igranje, mada još nisam igrao protiv Partizana, ali nemam dilemu su tamo najteže utakmice u Evroligi. Moram samo da dodam da je atmosfera u Tel Avivu u plej-ofu prošle sezone protiv Makabija zaista bila posebna", rekao je Nigerijac gostujući u podkastu košarkaškog portala Hoopshype.

Moneke ističe da je po njemu Vasilis Spanulis najbolji košarkaš Evrolige ikada.

"Džejmsu nedostaje trofej da bi bio najbolji svih vremena. Ove sezone očekujem da Džejms bude MVP regularnog toka Evrolige. Za mene je najbolji košarkaš Evrolige svih vremena ipak Vasilis Spanulis", dodao je Moneke.

Košarkaš Baskonije je još rekao da mnogo voli da gleda Panatinaikos ove sezone i da izuzetno ceni Matijasa Lesora koji po njegovom mišljenju mora da bude uvršten u idealnu petorku regularnog toka Evrolige.

Kurir sport

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track