PARTIZAN OBJAVIO SVOJ SNIMAK IZ ARENE! Grobari IZVIŽDALI igrače, LUPALI po tunelu... (VIDEO)
Foto: Starsport

haos

PARTIZAN OBJAVIO SVOJ SNIMAK IZ ARENE! Grobari IZVIŽDALI igrače, LUPALI po tunelu... (VIDEO)

Košarka -

Partizan je doživeo neočekivan poraz u Evroligi protiv Bajerna (79:78), i to trojkom u poslednjoj sekundi, zbog kog su "pali" ispod crte za plej-of i tako su ozbiljno zakomplikovali svoju situaciju. Bio je to peti uzastopni poraz crno-belih u svim takmičenjima, a bilo je odmah vidljivo koliko je kiks u krcatoj "Areni" teško pao navijačima.

Prvi put od povratka Željka Obradovića, igrači su bili "postrojeni" pred Grobarima, dok su ispred njih stajali policajci sa štitovima, dok je sa megafona moglo da se čuje: "Čiji grb nosite, bre!?". Usledilo je nekoliko napetih minuta, nakon kojih su košarkaši otišli u svlačionicu i nisu davali izjave posle meča, a sada je Partizan objavio snimak na kome se vidi šta se još dešavalo na parketu nakon promašenog šuta Kevina Pantera za pobedu.

Nakon "muka", usledili su i zvižduci sa tribina, poletelo je i nekoliko rolni papira, a dok su igrači odlazili u tunel bilo je i verbalne rasprave, pre svih Mateuša Ponjitke sa jednim navijačem. Situaciju je pokušao da primiri direktor Dušan Karavesović, a to sve možete da vidite na kraju snimka koji je objavio Partizan.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track