JOKIĆ PROZVAO DONČIĆA, SLOVENAC MU ODGOVORIO SOČNOM PSOVKOM! Snimak kako se prijatelji "ČAŠĆAVAJU BIRANIM REČIMA" postao viralan!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

"zapalili" internet

JOKIĆ PROZVAO DONČIĆA, SLOVENAC MU ODGOVORIO SOČNOM PSOVKOM! Snimak kako se prijatelji "ČAŠĆAVAJU BIRANIM REČIMA" postao viralan!

Košarka -

Luka Dončić i Nikola Jokić peti put zajedno igraju na Ol-staru, a to znači samo jedno - dobra zabava. Njih dvojica su godinama u sjajnim odnosima i kada god se sretnu vidimo da poštuju jedan drugoga, ali isto tako vole i da se "peckaju", što je najbolje na svojoj koži ovog vikenda u Indijanapolisu osetio Slovenac.

Dok je davao intervju, Jokić mu se prikrao iza leđa i sipao mu vodu za vrat, pa se Dončiću otela psovka, a nije to jedini put da su kamere "uhvatile" šta to pričaju na srpskom jeziku. Tako je NBA liga na svoj zvanični Tviter kanal okačila snimak na kome se na prvi pogled vidi samo Dončić kako ulazi u svlačionicu i redom se pozdravlja sa Stefom Karijem, Polom Džordom i Nikolom Jokićem, ali je taj klip posebniji ako ste sa ovih prostora...

Prvo se može čuti kako Džordž i Dončič jedan drugog oslovljavaju "brate", što nije iznenađenje kada znamo da je Amerikancu žena iz Srbije i da je leto proveo na Balkanu, dok je sa Jokićem moralo i da se opsuje. Dok je Dončić prilazio Jokiću u svlačionici, moglo je da se čuje kako Somborac izgovora: "Gde si, si**ce, jedna mala?", na šta je Luka odgovorio: "P**i ga brate!".

Pogledajte i kako je prethodno Jokić polio Dončića i naterao ga da opsuje pred kamerama:

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track