SKANDAL U NBA LIGI! Pijani navijači ŽESTOKO OPSOVALI Durentovu majku, on im NIJE OSTAO DUŽAN: Obezbeđenje moralo da REAGUJE!
Foto: Printscreen / Twitter / BarstoolBigCat

haos

SKANDAL U NBA LIGI! Pijani navijači ŽESTOKO OPSOVALI Durentovu majku, on im NIJE OSTAO DUŽAN: Obezbeđenje moralo da REAGUJE!

Košarka -

Veliki skandal desio se uoči meča koji su u NBA ligi odigrali Dalas Maveriksi i Finiks Sansi. Dalas je slavio sa 123:113, a pijani navijači ušli su u sukob sa Kevinom Durentom.

To se desilo pri izlasku igrača na teren kada su jedna muška i jedna ženska osoba žestoko opsovali majku Kevinu Durentu.

Oboje su bili u vidno alkoholisanom stanju i očekivali su da se superstar neće okrenuti ka njima, ali desilo se nešto potpuno suprotno! Durent je rešio da se objasni sa navijačima, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Vidno uznemireni Amerikanac očigledno je uplašio ovaj par koji je momentalno krenuo u misiju izvinjavanja, pa je i Durent posle ubeđivanja zamolio obezbeđenje da ostavi pomenute navijače u hali.

Na kraju je Dončić završio meč sa 23 poena i nije uspeo da se suprotstavi Luki Dončiću koji je imao na granici tripl-dabla sa 41 poenom, 11 asistencija i devet skokova.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track