"REKLI SU MI DA SE RAZBOLEO, POMOLIMO SE ZA NJEGA" Čuveni Amerikanac podelio POTRESNE VESTI iz Milana pred meč sa Partizanom!
Foto: Savino Paolella/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

au

"REKLI SU MI DA SE RAZBOLEO, POMOLIMO SE ZA NJEGA" Čuveni Amerikanac podelio POTRESNE VESTI iz Milana pred meč sa Partizanom!

Košarka -

Olimpija Milano će u petak od 20:30 dočekati Partizan na svom terenu u jednom od najbitnijih mečeva sezone, a na tom meču biće dosta odsutnih. Mnogo se pričalo o problemima Nikole Mirotića, ali van tima je i iskusni centar Aleks Pojtres i to zbog bolesti koju je zakačio dok je bio u Africi.

Amerikanac koji nastupa za Obalu Slonovače na reprezetnativnom nivou je tokom odlaska u ovu zemlju dobio problem sa nervima lica. Zbog toga se iz Amerike oglasio kultni Džon Kalipari, jedan od najpoznatijih NCAA trenera svih vremena.

"Rekli su mi sinoć da se Aleks Pojtres razboleo igrajući košarku u Evropi. On je jedan od najboljih sportista i najboljih ljudi koje sam ikada trenirao. Dobar čovek! Hajde da se pomolimo za njega!", napisao je na tviteru Džon Kalipari.

Pojtres je za Kaliparija na Univerzitetu Kentaki igrao od 2012. do 2016. godine i prosečno je beležio 10 poena i šest skokova u poslednjoj sezoni. Nakon toga je u NBA nastupao za Filadelfiju, Indijanu i Atlantu, a u Evropi je nastupao za Galatasaraj, Zenit, Makabi i od 2023. Olimpiju Milano.

"Mirotić je morao da se podvrgne tretmanu kako bi nadoknadio izgubljene kilograme i energiju. Nejpir je ponovo prohodao juče, Flakadori je u timu ali ne može da igra, a Tonut se povredio sa reprezentacijom. Ima problem sa zglobom i mora da bude van tima još nekoliko dana", rekao je Etore Mesina pred naredni meč Olimpije.

Partizan se trenutno nalazi na deobi 10. mesta u Evroligi sa Valensijom sa 13 pobeda Pobedu vipe imaju Baskonija i Makabi, a pobedu manje Bajern. Olimpija Milano, Anadolu Efes i Žalgiris sa 11 pobeda jure poslednji voz za plej-in u narednom kolu.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track