SVE SAM ISPOVEDIO, ALI TO NIKAD - Miličić progovorio o čuvenom PSOVANJU sudija: Bože, oprosti! Poznajem te DŽUKELE, ali...
Foto: Printscreen

otvorio dušu

SVE SAM ISPOVEDIO, ALI TO NIKAD - Miličić progovorio o čuvenom PSOVANJU sudija: Bože, oprosti! Poznajem te DŽUKELE, ali...

Košarka -

Bivši reprezentativac naše zemlje, Darko Miličić, prvi put je otvoreno govorio o najmračnijem ispadu u svojoj kraijeri.

Miličić je u popularnom košarkaškom podkastu "Jao Mile" priznao da se kaje zbog gnusnih uvreda koje je pred kamerama izneo na račun sudija na Evropskom prvenstvu 2007. godine.

Ljubiteljima košarke u Srbiji Evropsko prvenstvo 2007. godine u Španiji nije ostalo u lepom sećanju. Na njemu su "Orlovi" doživeli totalni debakl, pošto su izgubili sva tri meča na turniru i u grupnoj fazi završili takmičenje.

Nakon šokantne eliminacije našeg nacionalnog tima Darko je žestoko izvređao sudije, a "njegov nastup" pred novinarima i danas se prepričava.

Darko Miličić je posle susreta na molbu novinara da prokomentariše utakmicu odgovorio nizom grubih psovki i uvreda na račun sudijske trojke. Nije mogao da se zaustavi, do kraja intervjua najgorim mogućim psovkama čašćavao je arbitre i članove njihovih porodica.

Danas se zbog toga gorko kaje.

"Iskreno da ti kažem, sve sam ispovedio, ali to nisam nikada. Donekle način na koji sam se obratio nije lep, nije lepo da se obratiš bilo kome. Bile sudije u pitanju, bilo ko, moje mišljenje o njima je moje mišljenje. Sigurno da način na koji sam se obratio u tom momentu nije u redu, ni na nivou košarke na kojem smo igrali, bilo je Evropsko prvenstvo... Ni način, ni momenat, ni mesto, ni vreme i izbor reči je sigurno bio ružan, pominjao sam nečiju decu, ćerke...", počeo je Miličić.

Darko Miličić
foto: Printscreen

"Sigurno da je ružno i sigurno da je krađa postojala, to ide njima na dušu. Ako ćeš ti negativno da utičeš na nečiji rad i trud, na to što se neko trudi, izgara, tvoje namerno loše odluke idu tebi na čast. Bože oprosti meni što izgovorih sve te bljuvotine na račun dece i na račun ljudi koje ne poznajem. Ja poznajem te džukele, sa njima sam imao direktno ili indirektno sukob, ali pomenuh ljude koje ne poznajem, decu", dodao je Darko.

Kurir sport/J.M./Jao Mile

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track