POBEDITE EFES DA SE ODUŽITE ŽELJKU! Navijači Partizana ZATRPALI Fenerov Instagram komentarima: Odgovori Turaka će vas ODUŠEVITI!
Foto: @starsport

biće zanimljivo

POBEDITE EFES DA SE ODUŽITE ŽELJKU! Navijači Partizana ZATRPALI Fenerov Instagram komentarima: Odgovori Turaka će vas ODUŠEVITI!

Košarka -

Košarkaši Partizana se posle pobede protiv Albe u Berlinu i dalje nadaju plasmanu u plej-in, ali sada ne zavisi sve od njih. Čekaju se rezultati drugih utakmica i važna će se odigrati u Turskoj gde će Fenerbahče dočekati Efes.

Grobari su pred turski derbi između Fenera i Efesa zatrpali Instagram stranicu žuto-plavih i od ovog tima tražili su samo jedno - pobedu za Željka Obradovića!

"Pobedite Efes kako biste se odužili Željku", "Napred Fener", "Molim vas, pobedite Efes", "Ja sam navijač Partizana, molim vas pobedite Efes, bićemo vam večno zahvalni", samo su neki od komentara na objavu Fenera u kojoj je najavljena utakmica.

Veoma su zanimljivi bili i odgovori Turaka koji će oduševiti sve kojima je crno-bela boja u srcu.

"Efes je naša briga, ne brinite", "Dobijamo, nemojte se bojati", neki su od komentara.

Podsetimo, Partizanu je za plasman u plej-in potrebno da savlada Valensiju u poslednjem kolu Evrolige, ali i da Efes izgubi jednu od dve preostale utakmice (Fenerbahče u gostima i Zvezda kući) ili da Baskonija doživi dva neuspeha (Real i Virtus u gostima).

Šta vi mislite, hoće li se Partizan plasirati u plej-in Evrolige?

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:49

Željko Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track