NAJPRLJAVIJI MVP U ISTORIJI NBA! Vuče za noge, udara, gazi, sad i ŠAMARA - a sudije sve tolerišu: Još jedan GNUSAN ispad Embida!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

BRUKA I SRAMOTA

NAJPRLJAVIJI MVP U ISTORIJI NBA! Vuče za noge, udara, gazi, sad i ŠAMARA - a sudije sve tolerišu: Još jedan GNUSAN ispad Embida!

Košarka -

Sramni Kamerunac namerno OŠAMARIO protivničkog igrača!

MVP NBA lige i najbolji igrač Filadelfije nesportskim potezima u plej-of seriji protiv Njujorka zgrozio je ljubitelje košarke širom planete.

Košarkaši Filadelfije pobedili su prošle noći u gostima ekipu Njujorka posle produžetka sa 112:106 i tako smanjili na 3:2 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Nakon meča u centru pažnje našao se Džoel Embid, koji je ponovo na sraman način lečio svoj frustracije na terenu.

Nakon skandaloznog poteza na trećem meču, kada je namerno povukao za Robinsona za obe noge i tako mu povredio zglob, i šokantnih ispada na četvrtoj utakmici, kada je laktom namerno udario Bransona, a onda nagazio po nozi Džoša Harta dok je ležao na parketu, sramni Embid je ponovo dospeo u žižu zbog nesprotskog ponašanja na terenu.

Sada je najboljeg igrača Niksa Džejlena Bransona udario snažno rukom po licu. Naime, Branson ga je prošao, a onda je dobio žestok šamar od "prljavog" Kamerunca.

Novopečeni reprezentativac Amerike za sraman potez kažnjen je samo prekršajem "flagrant 1", iako su mnogi mišljenja da je zbog ovoga zaslužio isključenje.

Kuir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track