TUŽNE VESTI SA OSTRVA! Posle duge i teške borbe preminula legenda Mančester sitija! Njegov sin objavio SRCEPARAJUĆU poruku!
Foto: Bagu Blanco / PRESSINPHOTO / imago sportfotodienst / Profimedia

odlazak velikana

TUŽNE VESTI SA OSTRVA! Posle duge i teške borbe preminula legenda Mančester sitija! Njegov sin objavio SRCEPARAJUĆU poruku!

Fudbal -

Tužne vesti stigle su nam iz Engleske - posle duge i teške borbe protiv opake bolesti preminuo je legendarni fudbaler Mančester sitija Jan Melor (74).

Ovu informaciju javnosti je podelio njegov sin Nil, nekadašnji fudbaler Liverpula i Vest Hema, a sada novinar "Sky Sports-a". On je na Tviteru objavio srceparajuću poruku.

- Moj tata, moj heroj. Volim te! Hvala ti za sve! Skrhani smo bolom zbog odlaska mog oca. Hvala lekarima koji su mu pomogli tokom poslednjih dana borbe sa amiloidozom - napisao je on.

Šta je amiloidoza?

Amiloidoza je retko stanje koje se javlja kada se protein amiloid nagomila u organima. Amiloid je abnormalni protein koji se obično proizvodi u koštanoj srži i koji se može izbaciti u bilo kom tkivu ili organu. Bolest može pogoditi različite organe kod ljudi sa različitim tipovima nagomilanog amiloida.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track