VLADE ĐUROVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO KEVINU PANTERU! Njegove BRUTALNE REČI odzvanjaju Srbijom: On nije ni kapiten, ni vođa, ni pobednik
Foto: Starsport©

kritike

VLADE ĐUROVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO KEVINU PANTERU! Njegove BRUTALNE REČI odzvanjaju Srbijom: On nije ni kapiten, ni vođa, ni pobednik

Košarka -

Kapiten Partizana Kevin Panter našao se na udaru kritika nakon poraza crno-belih u trećem meču finalne serije ABA lige.

Crvena zvezda je osvojila titulu u ABA ligi pošto je sa ubedljivih 3:0 u finalu savladala ljutog rivala Partizan. Posle dva trijumfa pred svojim navijačima, crveno-beli su napravili brejk u Beogradskoj areni i lakše nego što se očekivalo stigli do sedmog trofeja u regionalnom takmičenju.

Nakon šokantnog poraza Partizana na udaru se našao kapiten crno-belih Kevin Panter, koji je razočarao igrom u ovoj finalnoj seriji.

Ispovest, Vlade Đurović, Košarka, Košarkaški Trener
foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Poznati srpski trener i stručni konsultant na TV Arena sport, Vlado Đurović, žestoko je isprozivao Amerikanca nakon meča:

"Panter je igrač koji zavarava i stručni štab i navijače već tri godine i sa njim je vrlo teško nešto osvojiti. On nije taj kvalitet za šta ga smatraju navijači. Vođa, kapiten, pobednik - nijedno od ova tri nije. Nije trebalo da bude kapiten, a od ova dva druga, nije ništa", oštar je bio Đurović.

Kurir sport/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track