MOŽE LI MEGA DA ŠOKIRA PARTIZAN?! Barać veruje u svoje momke: "Daćemo sve od sebe da se pokažemo u dobrom svetlu"
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

sls

MOŽE LI MEGA DA ŠOKIRA PARTIZAN?! Barać veruje u svoje momke: "Daćemo sve od sebe da se pokažemo u dobrom svetlu"

Košarka -

Košarkaši Mege se vraćaju na teren posle okončanja borbe u ABA ligi, gde su stigli do polufinala.

Čeka ih završnica Superlige Srbije i novo polufinale, ovoga puta protiv Partizana. Prvi meč na programu je u petak, 24. maja, a crno-beli će ugostiti izabranike Marka Baraća u Beogradskoj areni, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Trener Mege Marko Barać je izneo očekivanja pred početak polufinalne serije:

– Polufinale domaće lige donosi nam seriju protiv Partizana, tima sa kojim smo igrali nekoliko puta ove sezone i koji vrlo dobro poznajemo. Nakon završetka obaveza u ABA ligi, pokušali smo da integrišemo nekoliko novih mladih igrača na koje ozbiljno računamo. Pred nama je izuzetno težak zadatak na gostujućem terenu, ali daćemo sve od sebe da se pokažemo u dobrom svetlu, rekao je Barać.

Prvotimac Ilija Miljašević ističe da je ekipe spremna za veliki izazov:

– Nakon teškog polufinala ABA lige protiv Crvene Zvezde, očekuje nas i polufinale domaćeg prvenstva protiv Partizana. Imali smo dosta vremena da treniramo i da se dobro spremimo za seriju koja nas očekuje. Partizan je veoma kvalitetna i iskusna ekipa protiv koje će biti jako teško igrati, ali smo spremni i maksimalno motivisani da odigramo kvalitetnu utakmicu i da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže, dodao je Milijašević.

Kurir sport

Bonus video:

01:53

Smit Partizan ABA liga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track