MBAPEOVA DEVOJKA BILA JE MUŠKO: Promenila je pol sa 16 godina, njihova veza je opstala i na Mundijalu!
Foto: Privatna Arhiva, EPA/CRISTOPHE PETIT TESSON

emocije

MBAPEOVA DEVOJKA BILA JE MUŠKO: Promenila je pol sa 16 godina, njihova veza je opstala i na Mundijalu!

Mundijal 2022 -

Kilijan Mbape, fudbalska zvezda PSŽ, navodno je u vezi sa poznatom manekenkom i transrodnom osobom Ines Rau, pišu evropski mediji.

Kilijan Mbape
foto: EPA/Cristophe Petit Tesson

Prema informacijama koje je plasirao poznati sportski list "Korijere delo Sport", afera traje već nekoliko meseci. U maju je par primećen na filmskom festivalu u Kanu, a tada su paparaci otkrili 32-godišnju Rau na jahti 23-godišnjeg fudbalera. Kilijan Mbape je srećan, ali ne želi da komentariše ono što pišu mediji.

Ines Rau
foto: Printskrin/Instagram

Rau je podvrgnut operaciji promene pola kada je imao 16 godina. Ona je prvi transrodni model koji se nalazi na naslovnoj strani Plejboja.

Rođena je u Parizu u muslimankoj porodici, od oca migranta iz Alžira i majke francusko-marokanskog porekla. Svoj transrodni identitet otkrila je tek sa 24 godine.

Ines Rau počela je da pleše za di-džejeve na Ibici, kada se sprijateljila sa Dejvidom Getom. Godine 2013, sa 23 godine, prvi put je pozirala gola sa Tajsonom Bekfordom za objavljivanje u OOB, francuskom luksuznom časopisu.

Ines Rau
foto: Printskrin/Instagram

U maju 2014. prvi put se pojavila u Plejbojevom „A-Z izdanju“ u prilogu pod nazivom „Evolucija“ koji je imao za cilj da prikaže sve veće prihvatanje rodnih identiteta. Nakon pojavljivanja u časopisima, Rau je radila kao model za poznate kreatore kao što su Nikol Miler i Alekis Bitar. Takođe se pojavila u "Vogue Italia" u kampanji za "Balmain".

Pre Kilijana Mbapea, Ines Rau je više godina bila u emotivnoj vezi sa kolegom i poznatim glumcem Stivom Žentisom.

Kurir sport/Sportal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track