MESI I RONALDO SRUŠILI INTERNET PRED START MUNDIJALA Odigrali partiju šaha, pa objavili fotku za ANALE! Georgina ostavila komentar
Foto: Instagram/Kristijano Ronaldo

za sva vremena

MESI I RONALDO SRUŠILI INTERNET PRED START MUNDIJALA Odigrali partiju šaha, pa objavili fotku za ANALE! Georgina ostavila komentar

Mundijal 2022 -

Po mnogima dva najbolja fudbalera svih vremena, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, prvi put su objavili zajedničku fotografiju i tako zapalili društvene mreže.

Na poziv poznatog modnog brenda veliki rivali odigrali su istorijsku partiju šaha pred svoj verovatno poslednji Mundijal u karijeri.

Zanimljivo, obojca su uz spektakularnu fotku autorke Eni Lebovic, koja je za kratko vreme sakupila desetine miliona lajkova, stavili isti opis: "Pobeda je stanje uma".

Samo petnaest časova nakon objavljivanja Ronaldo je prikupio više od 28 miliona lajkova, a Lionel Mesi preko 23 miliona!

Mesi i Ronaldo vodili su godinama ljute bitke na mečevima između Barselone i Real Madrida, a njihovi fanovi vode još žešće na društvenim mrežama. Iako su fudbaleri uvek pokazivali poštovanje jedan prema drugom, to se ne može reći za navijače koji se konstantno prepucavaju.

Nakon objavljivanja fotografije oglasila se Ronaldova izabranica Georgina Rodrigez.

"Kultna", napisala je Georgina.

Ovi sjajni fudbaleri obeležili su poslednjih 15 godina svetskog fudbala. Ukupno su osvojili 12 Zlatnih lopti, Leo ih ima sedam, a Ronaldo pet.

Sada će pokušati da se domognu jedinog velikog torofeja koji im nedostaje - titule prvaka sveta.

Mesijeva Argentina nalazi se u Grupi C sa Saudijskom Arabijom, Meksikom i Poljskom, dok je Portugal u Grupi H, sa Urugvajom, Ganom i Južnom Korejom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track