OČEKUJE DA IZDOMINIRA U KATARU: Levandovski će ući među najveća imena poljskog fudbala
Foto: EPA

KATAR 2022

OČEKUJE DA IZDOMINIRA U KATARU: Levandovski će ući među najveća imena poljskog fudbala

Mundijal 2022 -

Golman fudbalske reprezentacije Poljske Vojćeh Ščesni rekao je da će ime Roberta Levandovskog biti dodato najvećim imenima poljskog fudbala sa onim što će učiniti na Svetskom prvenstvu Kataru.

"Siguran sam da mu je (Levandovskom) važno da uspe na ovom Svetskom prvenstvu. Vidi se da je motivisan. Robert je bez sumnje jedan od najboljih igrača na svetu u ovom trenutku...", rekao je Ščesni na konferenciji za novinare.

"Ovo je izuzetno važan turnir za njega. Mislim da će Robert Levandovski biti dodat među velika imena poljskog fudbala, sa onim što će uraditi na Svetskom prvenstvu u Kataru", dodao je golman Poljske.

Poljska
foto: Profimedia

Fudbaleri Poljske u utorak počinju takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru utakmicom protiv Meksika, u okviru Grupe C.

"Mislim da je tim Meksika na istom nivou kao i naš. Imaju neverovatne igrače, jednog od najboljih igrača u Seriji A (Irving Lozano u Napoliju). Analizirali smo ih detaljno i moramo to da iskoristimo na terenu da bismo odigrali dobru utakmicu. Mislim da je to protivnik kojeg možemo da pobedimo, ali i da izgubimo", rekao je Ščesni.

Utakmica Meksiko - Poljska na programu je u sredu od 17.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track