04:41

NA MUNDIJALU SE NASTAVLJAJU IZNENAĐENJA Čoban: U Kataru se van terena događaju problematične stvari LUDAČKA HRABROST IGRAČA IRANA!

KURIR TELEVIZIJA

ŠTA SE DEŠAVA IZA KULISA MUNDIJALA? Čoban: U Kataru se van terena događaju problematične stvari OGROMNA HRABROST IGRAČA IRANA!

Mundijal 2022 -

Iznenađenja na Svetskom prvenstvu u Kataru sa nastavljaju!

Nakon pobede Saudijske Arabije koja je Argentinu savladala rezultatom 2:1, u jučerašnjoj utakmici Japan je savladao reprezentaciju Nemačke rezultatom 2:1.

O iznenađujućim ishodima utakmica govorili su u jutarnjem programu Kurir televizije Milan Rašević, novinar Kurira i Robert Čoban, predsednik Kolor pres grupe.

jutarnji program
foto: Kurir televizija

- Svi se nadaju da će taj sled iznenađenja da se nastavi, sled Davida i Golijata. Mislim da mi nismo David, a da Brazil nije Golijat, ali da se nadam da će se ovo nastaviti - rekao je Čoban.

Rašević smatra da su reprezentacije Španije i Urugvaja favoriti i procenjuje da će Španija ostvariti prednost u utakmicama sa Nemačkom i Japanom.

jutarnji program
foto: Kurir televizija

- Španija i Urugvaj su prvi favoriti turnira. Španci u utakmici sa Kostarikom ništa nisu prepuštali slučaju. Verujem da će do kraja ove grupne faze imati šta da daju. Nemci posle Japana ne mogu da se nadaju prvom mestu u grupi - rekao je Rašević.

Čoban je izrazio utisak da na ovom prvenstvu dosta pažnje privlače problematična dešavanja koja nisu u vezi sa samim fudbalom.

- Ima toliko događaja sa strane, da ja mislim da je ovo Svetsko prvenstvo najbogatije tim spornim i problematičnim događanjima koja nisu vezana za fudbal. Od svih tih protesta zbog zabrane pokazivanja duginih boja na majicama, mislim da je najači gest fudbalera Irana koji su odbili da pevaju nacionalnu himnu.

Iran
foto: Profimedia

Ako ste reprezentativac Holandije na primer vi možete da protestujete, da kažete da se zalažete za nečija prava i bunite se što su ona ugrožena i kad se vratite u Holandiju sigruno je da vam neće biti ništa. Igrači Irana su, međutim, pokazali ogromnu hrabrost, jer kada se tamo vratite znate šta bi mogli da očekujete - rekao je Čoban.

Povodom predstojeće utakmice Srbija - Brazil Čoban je izneo optimistična očekivanja.

- Optimističan sam i očekujem da se dobro zabavimo, da se radujemo i mislim da je na duh nacije naša reprezentacija svojim plasmanom, igrom i sa selektorom Draganom Stojkovićem, uticala jako pozitivno.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track