NEMA VIŠE ŠALE: PIKSI DRŽAO SASTANAK SA IGRAČIMA 20 MINUTA! Svaki sledeći meč je eliminacioni, Srbija više nema prava na KIKS!
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

NEMA VIŠE ŠALE: PIKSI DRŽAO SASTANAK SA IGRAČIMA 20 MINUTA! Svaki sledeći meč je eliminacioni, Srbija više nema prava na KIKS!

Mundijal 2022 -

Mobilnost u fudbalskoj reprezentaciji Srbije podignuta je na najviši mogući nivo.

Poraz od Brazila na startu turnira na Mundijalu uslovio je drugačiji pristup treninzima. Veliki broj srpskih izveštača svedočio je sastanku fudbalera i stručnog štaba na centru igrališta Al Arabi. Selektor Dragan Stojković držao je sastanak koji je trajao tačno 20 minuta. Dok je Piksi pričao svi ostali su ćutali i mirno slušali. Niko ni reč nije progovorio, mogao se čuti povetarac koji je čarlijao u večernjim časovima u Dohi.

1 / 6 Foto: Dado Đilas

Sastanak je završen aplauzom fudbalera, a selektor Dragan Stojković svakako je imao šta da kaže svojim izabranicima pred naredne dve odlučujuće utakmice na Mundijalu, protiv Kameruna i Švajcarske. Bili smo svedoci da je Piksi u pojedinim trenucima mahao rukama i ukazivao na određene stvari svojim fudbalerima.

Posle završenog govora selektor Dragan Stojković pokazao je svojim pomoćnicima da izvedu igrače na trening, a on je ostao da ćaska sa prvim saradnicima Goranom Đorovićem i Ljubinkom Drulovićem.

Nema više šale, svim fudbalerima je sada jasno da je svaki sledeći meč na turniru eliminacionog karaktera i da Srbija posle poraza od Brazila nema više pravo na kiks.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track