POSTIGAO GOL NA MUNDIJALU, PA RASPAMETIO ČITAVU PLANETU! Neverovatnu priču koja se krije iza ovog poteza je malo ko znao (VIDEO)
Foto: EPA/Rolex dela Pena

KATAR 2022

POSTIGAO GOL NA MUNDIJALU, PA RASPAMETIO ČITAVU PLANETU! Neverovatnu priču koja se krije iza ovog poteza je malo ko znao (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Ove sezone je Džek Griliš (27) postigao tek dva gola, a nakon proslave drugog i priče koja stoji iza toga, mnogi ljudi su promenili mišljenje o njemu.

Često je mišljenje navijača da je Griliš arogantan, čak je fudbaler imao problem sa predstavnicima medijima zbog tekstova u kojima je kritikovano njegovo ponašanje.

Transfer u Mančester siti na leto 2021. godine bio je vredan više od 100 miliona evra i nije pomoglo da mišljenje o njemu postane drugačije.

Mnogi su čak razočarani njegovom prvom sezonom u klubu i učinkom od šest golova i četiri asistencije na 39 utakmica u svim takmičenjima.

Međutim, nakon pogotka protiv Irana u pobedi Engleske rezultatom 6:2, ofanzivni fudbaler je posvetio proslavu novom prijatelju.

U pitanju je Finli Fišer (12), dečak sa cerebralnom paralizom koji je Grilišu poslao emotivno pismo.

Nakon tog pisma, deo javnosti koji nije bio upoznat, saznao je da Grilišova mlađa sestra takođe ima cerebralnu paralizu, a Finli je poručio idolu da je oduševljen načinom na koji bratski brine o sestri.

Dirnut pismom koje je dobio, fudbaler je odlučio da odgovori dečaku, a nedugo nakon toga i da se upozna s njim.

Tom prilikom je obećao Finliju da će, kada sledeći put postigne gol, proslaviti radovanjem po njegovoj želji, a u 90. minutu meča prvog kola Svetskog prvenstva je to i ispunio.

Tako je nastalo, sada već popularno "Finli" radovanje, a video u kojem fudbaler upoznaje dečaka postao je popularan na društvenim mrežama, izazvao je puno reakcija i dobio puno komentara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track