SKANDALOZNO SAOPŠTENJE LAŽNOG FS KOSOVA: Sumanute optužbe na račun Srbije koje nemaju veze s istinom! Pominju i rat u UKRAJINI?!
Foto: AP

šta pišu ovi ljudi

SKANDALOZNO SAOPŠTENJE LAŽNOG FS KOSOVA: Sumanute optužbe na račun Srbije koje nemaju veze s istinom! Pominju i rat u UKRAJINI?!

Mundijal 2022 -

FIFA je pokrenula postupak protiv Srbije zbog zastave "Nema predaje" koja je ako je verovati fotografijama na internetu završila u svlačionici naše reprezentacije.

Za sada, ne postoje nikakve zvanične informacije da je uopšte zastava "Kosovo je Srbije" završila u svlačionici Srbije.

U međuvremenu oglasio se i tzv. FS Kosova saopštenjem:

- Dok se Evropa i svet susreću sa tako velikom krizom kao što je neisprovocirana agresija Rusije u Ukrajni, tako veliko takmičenje kao Svetsko prvenstvo bi trebalo da bude mesto na kome mir treba da prevlada, a ne da se koristi kako bi se potpaljivala mržnja među narodima - piše u njihovom saopštenju i dodaje se:

- Kosovo je nezavisna i demokratska država sa maksimalnim poštovanjem ljudskih prava prepoznatim od stane najmoćnijih država sveta i nastaviće svoj put bez obzira na ovakve provokacije. Kako god, neprihvatljvio je da ovo prođe u tišini, zato tražimo od FIFA da strogo implementira svoja pravila i da kazni Fudbalski savez Srbije zbog ove agresivne poruke - piše o ovom nebuloznom saopštenju.

Ljudi koji vode navodnu sportsku organizaciju: pominju rat u Ukrajini, bave se Srbijom, oni potpaljuju mržnju među narodima, provociraju i upliću se u stvari gde im nije mesto.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track