SADA NEKA ONI PLAČU! Bivši as Orlova se prisetio čuvenog meča sa Švajcarskom, pa Piksijevim momcima poslao BRUTALNO JAKU poruku!
Foto: Profimedia

MUNDIJAL 2022

SADA NEKA ONI PLAČU! Bivši as Orlova se prisetio čuvenog meča sa Švajcarskom, pa Piksijevim momcima poslao BRUTALNO JAKU poruku!

Mundijal 2022 -

Četa Dragana Stojkovića u petak od 20 sati protiv Švajcarske igra odlučujući meč za prolaz u osminu finala Svetskog prvenstva.

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije u petak odgovara isključivo pobeda, a tako je bilo i u Rusiji pre četiri godine.

Jedan od aktera čuvenog meča protiv Švajcaraca bio je Duško Tošić, koji je sada u razgovoru za Mozzart sport istakao da se radi o jednoj vrlo disciplinovanoj ekipi.

- Švajcarska ima sličnu ekipu kao pre četiri godine. Oni retko menjaju nešto, možda nemaju impresivan kvalitet u ofanzivi. Ali, vrlo su disciplinovani u igri. Imaju nemački mentalitet, teško ih je probiti što su na svojoj koži osetili Brazilci. Vrlo su disciplinovani. Upravo zbog toga Srbija mora da bude jako, jako strpljiva. Nikako ne smemo da krenemo grlom u jagode i da se zaletimo. Doći će ta šansa za 90 minuta - rekao je Duško Tošić.

Duško Tošić
foto: Profimedia

Proslavljeni srpski fudbaler dobro pamti taj meč, i nada se da je upravo sada vreme za revanš.

- Ne bih o nefudbalskim stvarima. Samo znam da mi je poraz od Švajcarske bio najteži poraz u karijeri. Mnogo nam je to teško palo. Sećam se da smo ostali budni do osam ujutru u hotelu. Bilo je i suza. Možđa je sada vreme za revanš. I da naši igrači postanu heroji, a oni da plaču.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track