SCENA O KOJOJ BRUJI PLANETA: Mesi ignorisao Levandovskog na terenu, njihov razgovor nakon meča privukao veliku pažnju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

SCENA O KOJOJ BRUJI PLANETA: Mesi ignorisao Levandovskog na terenu, njihov razgovor nakon meča privukao veliku pažnju! (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Reprezentativac Argentine Lionel Mesi nije želeo da pruži ruku Robertu Levandovskom nakon jednog neopreznog starta, pa su po završetku meča obavili jedan duži razgovor.

Argentina je rutinski savladala Poljsku 2:0 i kao prvoplasirana u grupi obezbedila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

Mesi, koji se nije upisao u strelce, bio je prilično nervozan na terenu, što se najbolje videlo u samom finišu meča kada ga je neoprezno faulirao kapiten Poljske Robert Levandovski. As Barselone mu je odmah uputio izvinjenje, ali Mesi ga je ignorisao i nije želeo da mu pruži ruku.

Na kraju meča Levandovski mu je prišao i obavili su jedan zanimljiv razgovor. Nisu želeli da iko sazna o čemu su pričali, pa su usta prekrili rukama.

Pretpostavlja se da je povod njihovog razgovora bila upravo sitacija u kojoj je Mesi odbio da pruži ruku Poljaku.

Kapiten Gaučosa nije želeo da otkrije apsolutno ništa o razgovoru sa Levandovskim.

"Detalji razgovora sa Levandovskim? Naučili su me da sve što se dogodi na terenu, tamo treba i da ostane. Ista situacija je i u svlačionici. Niša loše nećete čuti od mene", rekao je Mesi.

Zanimljivo, ni Levandovski nije želeo da komentariše situaciju sa Mesijem, samo je govorio o utakmici.

"Za nas je plasman u osminu finala veliki uspeh. Niko neće pamtiti kako smo izgledali večeras, već će se pamtiti rezultat", rekao je kapiten Poljske.

Argentina će u osmini finala igrati sa Australijom, dok će Poljska odmeriti snage sa Francuskom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track