ORLOVI PUCAJU OD ENERGIJE! VRHUNSKA ATMOSFERA NA TRENINGU: Vlahović oraspoložio Piksija i saigrače, evo i kako (FOTO)
Foto: Dado Đilas

trening

ORLOVI PUCAJU OD ENERGIJE! VRHUNSKA ATMOSFERA NA TRENINGU: Vlahović oraspoložio Piksija i saigrače, evo i kako (FOTO)

Mundijal 2022 -

Specijalni izveštači Kurira iz Katara: Dejan Ignjatović, Aleksandar Radonić i Dado Đilas

Zanimljiva je danas bila konferencija selektora Dragana Stojkovića pred sutrašnju utakmicu Srbije i Švajcarske (20.00), a ništa manje interesantno nije bilo ni na treningu Orlova.

Piksi je održao kratak govor svojim fudbalerima, posle čega su oni aplauzom ispratili sve ono što je kazao selektor. Zvanično, trening je mogao da počne. Bez odsutnih, sa svih 26 igrača koji su delovali zdravo i raspoloženo, baš onako kako je Dragan Stojković i rekao na zvaničnoj konferenciji u Medija centru u Dohi.

Šteta samo što su novinari i fotoreporteri morali da napuste sportski kompleks stadiona Al Arabi posle 15 minuta. Ono što posebno raduje jeste dobro raspoloženje i osmeh na licu Dušana Vlahovića.

1 / 16 Foto: Dado Đilas

Centarfor srpske fudbalske reprezentacije plenio je pozitivom na poslednjem treningu Orlova pred odlučujući meč sa Švajcarskom, za plasman u narednu fazu Mundijala u Kataru. Bio je raspoložen za šalu, zadirkivao mlađe, ali i starije kolege. To je posebno prijalo Sergeju Milinkoviću-Saviću koji se smejao na svaku Dušanovu opasku.

Kada je počinjala popularna "ševa" Vlahović se potrudio da izabere trojicu najmlađih da jure za loptom, iako je vršnjak sa nekima od njih:

- Evo, Erak, Strale i Ilke neka budu unutra. A, za posle, videćemo.

Ubrzo je i sam Dušan Vlahović morao u krug, a kada je presekao loptu pružio je marker prema Filipu Mladenoviću i rekao:

- Izvolite!

Ruku na srce, raduje sve ono što smo videli. Osmesi, dobra energija i pozitiva su ono što treba ovom Piksijevom timu za sutrašnju, najvažniju utakmicu na ovom Mundijalu. Pa, neka tako bude i sutra oko ponoći, neka dobro raspoloženje ostane na licima ovih momaka i njihovog selektora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track