ZAPALJENA SRPSKA ZASTAVA U ŠVAJCARSKOJ! Užasne scene u Cirihu! Grupa Albanaca NAPALA SAMOG MLADIĆA, pa zapalila trobojku (VIDEO)
Foto: Kurir

SKANDAL!

ZAPALJENA SRPSKA ZASTAVA U ŠVAJCARSKOJ! Užasne scene u Cirihu! Grupa Albanaca NAPALA SAMOG MLADIĆA, pa zapalila trobojku (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Očekivano, utakmica Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu, izazvala je puno pažnje javnosti širom sveta zbog dešavanja na prethodnom susretu ove dve reprezentacije.

Ništa mirnije nije bilo u petak u Kataru u odnosu na Mundijal u Rusiji 2018. godine kada su švajcarski reprezentativci provocirali fudbalere i navijače Srbije.

Atmosfera je pre, tokom, ali i posle meča bila vatrena na terenu, na tribinama i van njih, a incidenti su se događali čak i u Cirihu.

Grupa Albanaca je napala dečka koji je bio ogrnut srpskom zastavom, pojurila ga i počela da ga udara.

Kurir je došao do još jednog snimka iz ovog švajcarskog grada, a na njemu se vidi ista grupa kako pali srpsku zastavu otetu od dečka koji je sam prošao pored Albanaca.

00:48

Albanci pale zastavu Srbije u Cirihu

Podsetimo, nažalost fudbaleri Srbije nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto je četa Dragana Stojkovića izgubila od Švajcarske rezultatom 3:2.

Bila je to utakmica puna uzbuđenja, lepih poteza, preokreta, međutim kao i što je očekivano, bilo je i varnica u par navrata.

U nadoknadi vremena izbio je haos na relaciji Granit Džaka - Nikola Milenković. Takođe, Granit Džaka je uzeo dres Ardona Jašarija, fudbalera Švajcarske, kako bi proslavio pobedu protiv reprezentacije Srbije.

Tokom utakmice je bilo dosta provokacija, hvatao se i za međunožje, a pred sam kraj je dodatno provocirao čitav tim "orlova", kada je i psovao majku fudbalerima Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja