NESTVARAN UGAO MESIJEVOG MAGIČNOG GOLA: Od ovoga NE MOŽE BOLJE! Šta sve fudbalski KRALJ može da uradi za šest sekundi? (VIDEO)
Foto: EPA/Abedin Taherkenareh

MAĐIONIČAR

NESTVARAN UGAO MESIJEVOG MAGIČNOG GOLA: Od ovoga NE MOŽE BOLJE! Šta sve fudbalski KRALJ može da uradi za šest sekundi? (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Lionel Mesi je u osmini finala odigrao najbolji meč na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, a mnogi veruju da je to bila i najbolja utakmica jednog pojedinca u Kataru.

Fudbaler Pari Sen Žermena je u pobedi Argentine nad Australijom, postigao vodeći gol i to na maestralan način.

Lionel Mesi
foto: EPA/JOSE SENA GOULAO

Nakon jednog slobodnog udaca lopta se odbila ka njemu. Nalazio se blizu aut linije, a od trenutka kada je primio loptu do trenutka kada je ona prešla gol liniju, prošlo je tek oko šest sekundi.

Za to vreme, Mesi je driblingom izbacio rivala iz igre, predao pas u sredinu ka Mek Alisteru, nastavio kretanje i dobio loptu u šesnaestercu od Otamendija, primio i zatim šutirao.

Čitav meč je odigrao na vrhunskom nivou, a utisak je još jači kada se uzme u obzir podatak da je utakmica protiv Australije bila njegova 1000. u profesionalnom fudbalu.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa tribina koji daje potpuno drugačiji pogled na genijalnost jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Argentina će u četvrtfinalu igrati protiv Holandije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track