SKANDAL U KATARU! Proslavljeni fudbaler NOKAUTIRAO navijača: Slikao se sa fanovima, pa izgubio živce i ušao u ŽESTOK SUKOB!
Foto: Pritnscreen

KATAR 2022

SKANDAL U KATARU! Proslavljeni fudbaler NOKAUTIRAO navijača: Slikao se sa fanovima, pa izgubio živce i ušao u ŽESTOK SUKOB!

Mundijal 2022 -

Slavni kamerunski fudbaler Samjuel Eto napravio je veliki incident na SP u Kataru.

Aktuelni predsednik FS Kameruna izgubio je živce posle utakmice Brazila i Južne Koreje i ušao je u fizički obračun sa jednim momkom, a iako nije jasno zbog čega je došlo do sukoba - on se završio pesničenjem.

Navijači su opkolili slavnog Kamerunca, pravili selfi sa njim kada je došlo prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog sukoba.

Bivši napadač Barselone i Intera zastao je da bi se fotografisao sa navijačima u bilzini stadiona. Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se njegova reakcija na komentare čoveka koji je držao kameru.

U početku su ga zadržali ljudi koji su bili u njegovom okruženju, ali je zatim Eto prišao i šutnuo čoveka, koji je pao na zemlju.

Samjuel Eto
foto: Pritnscreen

Slavni Kamerunac je jedan od ambasadora Svetskog prvenstva, ali nije poznato u kom svojstvu je 41-godišnjak prisustvovao utakmici u ponedeljak uveče između Brazila i Koreje (4:1).

Samjuel Eto je igrao na četiri svetska prvenstva za Kamerun u periodu od 1998. do 2014. godine, a pre godinu dana je postao predsednik tamošnje fudbalske organizacije.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track