MESIJEVE REČI SE NEĆE SVIDETI RONALDU: Argentinac otkrio ko su favorti za osvajanje titule, Portugal ne shvata ozbiljno!
Foto: Profimedia

zanimljivo

MESIJEVE REČI SE NEĆE SVIDETI RONALDU: Argentinac otkrio ko su favorti za osvajanje titule, Portugal ne shvata ozbiljno!

Mundijal 2022 -

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine, Lionel Mesi, izdvojio je svoje favorite za osvajanje Mundijala u Kataru.

Mesi je istakao da su, pored Argentine, favoriti za osvajanje svetskog trona Brazil, Francuska i Španija.

"Brazilu ide dobro iako je poražen u grupi od Kameruna. Ova selekcija se i dalje nalazi na listi glavnih favorita. Francuska je dobra, kao i Španija iako je izgubila od Japana u grupi. Igraju dobro, imaju jasan plan i teško im je oduzeti loptu, jer kontrolišu posed. Biće teško da ih neko pobedi", rekao je Mesi.

Zanimljivo, Argentinac među favorite nije uvrstio Portugal koji predvodi njegov najveći rval u karijeri, Kristijano Ronaldo.

Mesi će sa Argentinom u četvrtfinalu igrati protiv Holandije, koja je pored Engleske, Hrvatske i Maroka jedina neporažena ekipa na šampionatu.

Argentinac je uveren u trijumf na ovom meču.

"U našem razmišljanju se ništa nije promenilo. Mi smo i dalje jedan od kandidata za osvajanje titule svetskog šampiona. Argentina je fudbalska velesila i uvek smo među najboljima. Potvrdili smo to i protiv Australije", rekao je Mesi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track