RAZOTKRIVEN HAOS PRED ČETVRTFINALE MUNDIJALA: Englezi lagali i pokušali da sakriju TEŽAK SKANDAL usred Svetskog prvenstva
Foto: EPA/Abedin Taherkenareh

KATAR 2022

RAZOTKRIVEN HAOS PRED ČETVRTFINALE MUNDIJALA: Englezi lagali i pokušali da sakriju TEŽAK SKANDAL usred Svetskog prvenstva

Mundijal 2022 -

Reprezentacija Engleske će u četvrtfinalu Svetskog prvenstva igrati protiv Francuske, a uoči tog meča razotkriven je razlog misterioznog odlaska Bena Vajta iz Katara.

Fudbaler Arsenala je 30. novembra napustio nacionalni tim što je opravdano privatnim razlogom, međutim, pre meča protiv aktuelnog prvaka sveta, otkriven je i razlog njegovog odlaska.

Iz tabora engleskog tima su tražili da se o njegovom odlasku ne govori previše kako se ne bi remetio mir u pohodu na vrh svetskog fudbala, ali upravo mediji sa ostrva su pisali o detaljima.

"Dejli star" navodi da je Vajt otišao sa Svetskog prvenstva zbog sukoba sa Stivom Holandom, pomoćnikom selektora Gereta Sautgejta.

Sautgejt i Vajt
Sautgejt i Vajtfoto: EPA/Ian Walton

Vajt je navodno imao problem da se uklopi u ekipu, bio je distanciran i povučen, a svađa sa Holandom doprinela je odluci da se ranije od svih vrati kući.

- Ben Vajt je napustio kamp reprezentacije Engleske u Al Vakri i vratio se kući iz ličnih razloga. Očekuje se da se defanzivac Arsenala ne vrati u tim do kraja turnira. Molimo za poštovanje privatnosi fudbalera u ovom trenutku - saopštio je FS Engleske.

Arsenal i saigrači iz ekipe iz Londona pružili su podršku Vajtu, a ovakve informacije pojavljuju se u nezgodnom trenutku za reprezentaciju Engleske.

"Gordi Albion" će u subotu od 20 časova igrati protiv Francuske za polufinale Svetskog prvenstva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track