KEJN BI PREBIO MBAPEA DA JE VIDEO NJEGOVU REAKCIJU! Kapiten Engleske zapucao penal nebu pod oblake, Francuz VRIŠTAO OD SMEHA!
Foto: Florencia Tan Jun/PxImages/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

HIT SCENA

KEJN BI PREBIO MBAPEA DA JE VIDEO NJEGOVU REAKCIJU! Kapiten Engleske zapucao penal nebu pod oblake, Francuz VRIŠTAO OD SMEHA!

Mundijal 2022 -

Dok je Kejn preživljavao agoniju zbog promašenog jedanaesterca, najbolji igrač Francuske je vrištao od smeha

Fudbaleri Francuske palasirali su se u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto su u izuzetno uzbuljivom meču savladali velikog rivala Englesku rezultatom 2:1.

Apsolutni tragičar utakmice bio je kapiten Engleske Hari Kejn, koji je u 84. minutu propustio priliku da sa bele tačke donese izjednačenje svom timu.

Čuameni je u 17. minutu postigao sjajan gol sa 25 metara udaljenosti za prednost Francuza 1:0. U 54. minutu dosuđen je prvi od dva penala za Engleze, a Kejn ga je sjajno izveo i doneo izjenačenje svom timu.

Međutim, u 78. minutu iskusni Žiru ponovo dovodi Francuze u vođstvo. Par minuta kasnije nakon neopreznog starta Tea Ernandeza dosuđen je novi penal za Engleze i ponovo je odgovornost preuzeo kapiten Kejn. Ali pritisak je bio preveliki... Šutirao visoko preko gola i tako propustio priliku da vrati svoj tim u meč.

Veliku pažnju nakon njegovog promašaja privukla je reakcija Kilijana Mbapea, koji je bukvalno umirao od smeha kada je video kako je kapiten Engleske izveo jedanaesterac.

Sreća pa Kejn to nije video, Mbape se sigurno ne bi dobro proveo...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track