BRUTALNA OBJAVA RONALDOVE SESTRE - INSTAGRAM GORI! Poručila da je uz brata do SMRTI, pa otkrila ŠOK DETALJE njihovog odrastanja!
Foto: Instagram

dirljiva poruka

BRUTALNA OBJAVA RONALDOVE SESTRE - INSTAGRAM GORI! Poručila da je uz brata do SMRTI, pa otkrila ŠOK DETALJE njihovog odrastanja!

Mundijal 2022 -

Katia Aveiro, sestra slavnog portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, objavila je izuzetno emotivnu poruku na Instagramu nakon eliminacije Portugala u četvrtfinalu Mundijala u Kataru.

Katia je najpre bez dlake na jeziku prokomentarisala poraz Portugala i činjenicu da je Santoš ponovo nije stavio Ronalda u startnu postavu, a onda je objavila dirljivu poruku podrške bratu i otkrila detalje koji su obeležili njihovo odrastanje.

Ronaldo
foto: Instagram

Ronaldo se u suzama oprostio od svog verovatno poslednjeg Mundijala. Žarko je želeo da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje u karijeri, ali nije uspeo.

"Čeka se spisak krivaca za ovaj poraz. Pametni komentatori u Portugalu su zabrinuti za svoj posao. Tužno za ekipu, sada je važno podići glavu i nastaviti dalje. Bog sve zna. Ipak, ovo mi slama srce. Na kraju, radi se o mom ponosu na Kristijana i priči koju je ispisao, uz mnogo borbe. S tobom smo, brate, do smrti", napisala je Katia na Instagram storiju.

Kristijano Ronaldo
foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Nakon toga podelila je Ronaldovu fotografiju uz izuzetno dirljivu poruku.

"Kada me unuci pitaju da im pričam o borbi, časti, slavi, trudu, posvećenosti, preprekama... Kada me pitaju da govorim o trofejima, ciljevima, nagradama, rekordima - govoriću o svom bratu. Njihovom ujaku, koji je rođen u kućici pored okeana, daleko od glavnog grada Portugala", napisala je Katia.

Ona je otkrila da su živeli u izuzetno teškim uslovima u toj kućici i da je četvoro dece spavalo u jednoj sobi. Skupljali su kišnicu u kantama i spremali hranu na otvorenoj vatri, a vodu grejali nad plamenom.

"U toj sobi bio je dušek koji je ležao na ciglama. U toj kući njegov otac, vivši vojnik i učesnik prkomorskog rata, i njegova majka, siroče koje je ostalo bez ikoga, podigli su porodicu. Pričaću im o carstvu koje je izgradio, njegovoj snazi, obećanjima koja je ispunio, o njegovom karakteru, volji i upornosti u momentima kada su mu već iskopali grob. Pokazaću im pravi film o njegovom životu i drago mi je da sam deo njega. Deo njegovog prekrasnog života. Toliko sam ponosna. On je moj brat, moj ponos", napisala je Katia.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track