POSLE TRANSRODNE MANEKENKE, MBAPE LJUBI MAJKU DVOJE DECE: Francuz se mimoišao sa njenim bivšim, a ona je raskinula ZBOG OVOGA
Foto: EPA/Georgi Licovski, Instagram

KATAR 2022

POSLE TRANSRODNE MANEKENKE, MBAPE LJUBI MAJKU DVOJE DECE: Francuz se mimoišao sa njenim bivšim, a ona je raskinula ZBOG OVOGA

Mundijal 2022 -

Kilijan Mbape odličnim partijama u Kataru privlači pažnju svetske javnosti, a isto toliko pažnje se posvećuje i njegovom privatnom životu.

Ponajviše o tome koga jedan od najboljih fudbalera sveta ljubi.

Pre izvesnog vremena pisalo se o tradsrodnoj manekenki, a trenutno je u fokusu 28-godišnja manekenka Rose Bertram, belgijska lepotica koja je fudbalera navodno upoznala u Parizu gde je boravila zbog manekenske karijere, pišu svetski mediji.

Na Instagramu je prati nešto više od 900 hiljada ljudi, a među njima je upravo i Mbape koji na svom Instagramu broji više od 77 miliona pratilaca.

Ipak, neverovatna je slučajnost što je manekenka pre Mbapea godinama bila u vezi s nekadašnjim igračem PSŽ, Georgi var de Vilom.

Upoznali su se kada je imala samo 17 godina, baš u vreme dok jeigrao za Parižane, a iz veze sa njim ima dvoje dece.

Njihova ljubavna priča je ubrzo pukla, a ona je otvoreno govorila o tome.

'"Dugo smo donosili odluku", otkrila je Rose i dodala da su mentalni problemi njenog partnera uticali na vezu.

"Mnogo se ljudi bori s time. Ne govori se dovoljno o tome i, kao i u mom slučaju, ako ne znaš dovoljno o tome, veoma je teško razumeti osobu koja kroz to prolazi. Nije uvek bilo lako nositi se s time. Slama mi se srce kada vidim kako se oseća i što mu ja ne mogu pomoći", rekla je manekenka.

Ipak, Georgi i Kilijan nikada nisu ukrstili puteve u klubu jer taman kada je van de Vil otišao iz Pariza - Mbape je došao.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track