SRAMOTA! "STIĆI ĆE VAS NAŠA RUKA I U SRBIJI": Lovren i Brozović vikali "ZA DOM SPREMNI" i ludovali uz ustaške pesme (VIDEO)
Foto: Printscreen

SRAM VAS BILO!

SRAMOTA! "STIĆI ĆE VAS NAŠA RUKA I U SRBIJI": Lovren i Brozović vikali "ZA DOM SPREMNI" i ludovali uz ustaške pesme (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Fudbalski reprezentativci Hrvatske Dejan Lovren i Marcelo Brozović sramotno su proslavili osvajanje trećeg mesta na Svetskom prvenstvu.

Lovren i Brozović su u kafiću fudbalera Intera lumpovali uz tonove pesama Marka Perkovića Tompsona, a posebno su raspoloženi bili za pesmu "Bojna čavoglave" koja počinje fašističkim pozdravom "za dom spremni".

Lovren i Brozović su uz taj povik salutirali podignutim rukama, tako što su prstima napravili pištolje.

"Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji", jedan je deo ove pesme uz koju su se ludo zabavili Lovren i Brozović.

Inače, za Lovrena je poznato da je sklon skandalima i ispadima.

Nakon osvajanja trećeg mesta izvređao je hrvatskog novinara, a njegov sukob sa predstavnicima medija u Hrvatskoj traje čitavu godinu.

Njemu je zamerano što je ostao u Zenitu kada su počeli sukobi u Ukrajini, ali i to što je podržao Novaka Đokovića tokom njegove drame u Australiji.

Samo nekoliko dana pre nego što je sa Brozovićem sramotno proslavljao treće mesto, odnosno, nakon što je Hrvatska izgubila u polufinalu od Argentine, upravo je od Novaka dobio javnu čestitku na velikom uspehu, ali očigledno nije razmišljao o čoveku koji ne krije da ga poštuje dok je proslavljao sa saigračem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track