BRITANAC HOĆE DA PUKNE OD MUKE: Novinar koji Ronalda diže u nebesa brutalno isprozivao Mesija! Ovo je baš JADNO I PATETIČNO!
Foto: Printscreen

preterao

BRITANAC HOĆE DA PUKNE OD MUKE: Novinar koji Ronalda diže u nebesa brutalno isprozivao Mesija! Ovo je baš JADNO I PATETIČNO!

Mundijal 2022 -

Čuveni engleski novinar Pirs Morgan našao se na žestokom udaru kritika zbog skandaloznih komentara na račun Mesija i Argentine.

Morganu je očito teško što je Mesi uspeo da podigne trofej namenjen šampionu sveta.

"OK Lionele... Shvatili smo, osvojio si Svetsko prvenstvo. Sad već malo preteruješ", bio je Morganov komentar na Mesijevu objavu fotografije na kojoj spava sa "Zlatnom boginjom".

Nije se tu zaustavio, pokušao je da umanji i nestvarnu proslavu Argentinaca u Buenos Ajsresu. Naime, na vest da je na ulicama grada bilo više od četiri miliona ljudi, Moragan napisao:

"Pa šta? U gradu živi 15 miliona. Ostalih 11 miliona ljudi ostalo je u svojim kućama jer, kao i ja, smatraju da je Maradona i dalje najveći argentinski fudbaler ikada".

Njegovi komentari razbesneli su ljubitelje fudbala širom sveta. Mnogi smatraju da je to što je napisao jadno i patetično.

Podsetimo, Morgan je poznat kao veliki fan portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, sa kojim je nedavno uradio eksplozivan intervju koji je podigao fudbalsku javnost na noge.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track