ONE SU UKROTILE "ORLOVE": Prva petorka lepših polovina košarkaša Srbije: Večne ljubavi, velika podrška i VRELA američka manekenka!
Foto: Instagram / aleksaavramovic, Instagram / brittnetta, Instagram / tiana.sumakovic, Instagram / ognjen.dobric, Instagram / guduric

znaju da pogode i van parketa!

ONE SU UKROTILE "ORLOVE": Prva petorka lepših polovina košarkaša Srbije: Večne ljubavi, velika podrška i VRELA američka manekenka!

Mundobasket -

Košarkaši Srbije vode velike bitke na Mundobasketu i svojim potezima nekada raduju, a nekada nerviraju čitavu naciju. Dok četa Svetislava Pešića trči, asistira, skače, pogađa i izgara na terenu, njihove lepše polovine "grickaju nokte" uz male ekrane.

Nemaju svi reprezentativci Srbije devojke ili supruge, ali oni koji ih imaju - imaju i čime da se pohvale! Mi smo za vas izdvojili prvu petorku izabranica naših reprezentativaca!

Filip Petrušev i Tiana Šumaković

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i nova akvizicija Filadelfije, Filip Petrušev, veliku podršku ima u svojoj izabranici Tiani Šumaković.

Filip i Tiana već dugo su u srećnoj vezi, a ona je u centar pažnje javnosti došla posle incidenta na večitom derbiju u kom su se našli Petrušev i Matijas Lesor. Filip Petrušev je tada bio i u policiji kako bi dao izjavu o ovom događaju, pa se par susreo sa neprijatnostima, a Tiana je poslala poruku preko svog Instagram profila.

Tiana Šumaković
foto: Instagram/tiana.sumakovic

- Najteža stvar koja mi se trenutno dešava, je što moram da ćutim i trpim što sam u vezi sa profesionalnim sportistom. Iskreno me je briga što mi je inboks pun pretnji jer sam svesna u kakvoj zemlji živim, nažalost - napisala je tada Tiana na Instagramu i dodala:

- Ono što želim da bar moji bliski prijatelji znaju da je Filip u policiju morao da ode po službenoj dužnosti, da apsolutno niko prvi nije provocirao i da se ja njemu divim kako prolazi kako prolazi kroz sve ovo.

Nešto kasnije, Tiana je zatvorila svoj Instagram nalog i par sada pokušava da zadrži privatnost koliko može za sebe.

Aleksa Avramović i Teodora Avramović

Krajem septembra prošle godine Aleksa Avramović "stao je na ludi kamen" i krunisao svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Teodorom bračnim zavetima u crkvi.

Teodora je Aleksi velika podrška na svakom koraku i nema dileme da je jedna od najzaslužnijih što košarkaš Partizana napreduje iz godine u godinu, te je sada veoma bitan igrač, kako u sastavu crno-belih, tako i u reprezentaciji Srbije.

Marko Gudurić - Aleksandra Dujović

Marko Gudurić je 2021. godine stupio u bračne vode sa dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Dujović, te mu je upravo ona i dalje najveća podrška.

Na ovom prvenstvu Gudurić igra na nekoliko pozicija, nije samo na svojoj primarnoj, a nema dileme da mu je upravo prelepa Aleksandra pomogla da se psihički spremi za sve izazove.

Ognjen Dobrić i Vesna Dobrić

Još jedan par koji je čitav život zajedno.

Ognjen i Vesna Dobrić upoznali su se još u ranoj mladosti, a nešto kasnije su se i venčali, te sada idu tamo gde nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde i novo pojačanje Virtusa iz Bolonje odnese karijera.

Dobrić nikada nije krio da mu je Vesna velika podrška, pa je jednom prilikom za srpske medije istakao kako najviše voli da provodi vreme upravo sa njom.

Par se krije od očiju javnosti, Vesna svoj Instagram profil drži zaključan, ali je Ognjen često objavljivao zajedničke fotografije na kojima se moglo videti kako ljubav cveta.

Bogdan Bogdanović i Britani Neta

Za kraj - prava "bomba"! Ljubavni život Bogdana Bogdanovića često je pod budnim okom javnosti, pa zbog toga kapiten košarkaške reprezentacije Srbije pokušava da sakrije sa kim je u vezi.

Ipak, na venčanju Nemanje Nedovića Bogdan se pojavio sa vrelom tajanstvenom devojkom za koju se kasnije saznalo da je u pitanju Britani Neta, atraktivna američka manekenka i dizajnerka koja je svojevremeno bila i u izboru za mis države Nju Džersi, gde je završila kao prva pratilja.

Britani je veoma aktivna i popularna na društvenim mrežama, ali do sada nije objavljivala fotografije sa Bogdanom pa se ne zna trenutni status njihove ljubavi.

Ako su zajedno - ona bi definitivno mogla da bude kapiten ove petorke, isto kao što je Bogdan lider košarkaške reprezentacije Srbije.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

BORIŠA SIMANIĆ IZGUBIO BUBREG: Užasne vesti sa Mundobasketa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track