ISPALI SMEŠNI! Kako su Litvanci zbog pisanja Kurira POLUDELI na Dončića!
Foto: Nicholas Muller / Zuma Press / Profimedia

nije im lako

ISPALI SMEŠNI! Kako su Litvanci zbog pisanja Kurira POLUDELI na Dončića!

Mundobasket -

Svetsko prvenstvo u košarci ulazi u samu završnicu.

Polufinalne mečeve u petak 08. septembra odigraće Srbija i Kanada (10.45) i SAD i Nemačka (14.30), te će ova četiri tima odlučiti o raspodeli medalja na Mundobasketu.

Priliku da se bore za medalju izgubili su Litvanci koji su u četvrtfinalu poraženi od naše reprezentacije sa 87:68. "Orlovi" su održali čas košarke svom rivalu, a Saša Dončić, otac najboljeg igrača selekcije Slovenije Luke, po završetku ovog susreta rekao je za naš list da su Litvanci ispali smešni.

- Mislim da je Srbija bila na tako visokom nivou da je Litvanija ispala smešna. Odigrali ste fenomenalnu utakmicu. Moram da priznam da za mene pobeda Srbije nije neko iznenađenje, možda jeste pomalo iznanađujući tako lagan trijumf - rekao je Dončić senior za Kurir.

01:46

Saša Dončić nakon meča Srbije i Litvanije

Upravo ovaj tekst Kurira doneo je pakao Litvancima. Naš specijalni izveštač sa Mundobasketa otkrio nam je kako su navijači Litvanije posle ovog teksta masovno krenuli da "udaraju" po reprezentativcima svoje zemlje.

Društvene mreže su "izgorele", komentara je bilo raznih, ali su se svi složili sa Sašom Dončićem - košarkaši Litvanije protiv Srbije ispali su više nego smešni!

Reči Dončića seniora došle su i do stručnog štaba i igrača Litvanije, kao i njihovih porodica i prijatelja, koji su poludeli na Lukinog oca jer se sada suočavaju sa ogromnim pritiscima.

Takođe, veliki broj navijača jedva je dočekao poraz Slovenaca od Kanade i ispadanje sa turnira, posle čega Saši Dončiću poručuju da je njegov sin taj koji je ispao smešan.

Luka je, podsetimo, utakmicu protiv Kanade završio pre vremena, pošto je dobio dve tehničke greške, odnosno isključenje.

Da li će u nastavku takmičenja Litvanci bar malo popraviti utisak ostaje da se vidi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track