OTKRIVAMO: Otkud Jokić, Micić, Nedović i Marjanović na proslavi srebrnih košarkaša? Razlog njihovog dolaska ODUŠEVIĆE SRBIJU!
Foto: Nemanja Nikolić

sve je jasno

OTKRIVAMO: Otkud Jokić, Micić, Nedović i Marjanović na proslavi srebrnih košarkaša? Razlog njihovog dolaska ODUŠEVIĆE SRBIJU!

Mundobasket -

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu i zbog tog uspeha četa Svetislava Pešića dobila je doček za pamćenje.

Pored Bogdana Bogdanovića i ekipe na čuvenom Balkonu bio je i Novak Đoković, ali i basketaši koji su osvojili evropsko zlato, te je atmosfera bila spektakularna.

Slavlje se nastavilo i na žurci na kojoj su se svi prisutni opustili, a pored pomenutih na proslavi našli su se i košarkaši kojih nije bilo u nacionalnom timu u Manili. Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Boban Marjanović došli su na slavlje i mnogi su se iznenadili njihovom pojavom, te su svi postavili pitanje - otkud oni ovde?

1 / 19 Foto: Nemanja Nikolić

Kurir je došao do saznanja zbog čega su pomenuti košarkaši stigli na proslavu, a razlog će oduševiti Srbiju! Naime, srebni "orlovi" iz Manile zvali su svoje prijatelje na slavlje i pored toga što oni nisu bili na terenu sa njima, a Jokić i ekipa su se sa oduševljenjem odazvali.

Ovo dovoljno govori o tome kakva atmosfera vlada u timu Srbije, te nema dileme da će i košarkaši koji nisu učestvovali na Mundobasketu razmisliti o tome šta su propustili, te se odazvati za neko od narednih iskušenja.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Atmosfera na žurci košarkaša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track