DIRLJIV GEST: Vlada Mandić obezbedio hranu rukometašima Partizana
Foto: Marina Lopičić

Bivši rukometni as se sažalio na mlađe kolege

DIRLJIV GEST: Vlada Mandić obezbedio hranu rukometašima Partizana

Ostali sportovi -
Ovo je najmanje što mogu da učinim za njih, kaže za Kurir humani sportista, koji je širom otvorio vrata svog restorana crno-belim momcima.

Nekadašnji rukometaš Partizana Vlada Mandić, svestan situacije u kojoj se nalazi klub za koji je igrao, odlučio je da pomogne momcima koji sad nose crno-beli dres. Otvorio im je vrata svog restorana i obezbedio im hranu, a za Kurir kaže da to i nije neki veliki gest.- Ja sam sportista, rukometaš, partizanovac... Ovo je najmanje što sam mogao da uradim za njih. Meni to ništa ne znači, a njima znači mnogo. Mladi su to momci, treba im pomoći. Nije to neki gest vredan pažnje, to je moja obaveza! Nastaviću da pomažem pre svega momcima, a onda i Partizanu - istakao je proslavljeni sportista.Mandiću teško pada kad vidi šta se dešava u njegovom klubu, ali i njegovom sportu uopšte.- Situacija je takva jer nema pomoći sponzora, a firmama nije u interesu da ulažu. Teško je i biće teško. Ako se ovako nastavi, rukomet će nam biti amaterski sport. Iskreno bojim se za rukomet. Nisam siguran da će biti napretka. Naša liga je pala, igrači gledaju da beže što pre, sad smo ispod proseka, a bili smo među tri-četiri najjače lige. A kad nema lige, nema ni reprezentacije - zaključio je Mandić.Rukometaši Partizana praktično dve godine igraju bez dinara. Klub je zbog besparice maltene pred gašenjem, pa je potez Vlade Mandića ohrabrujući. (G. F.)

U klubu dirnutiMAKSIĆ: HVALA MANDIĆUU RK Partizan dirnuti su gestom Vlade Mandića. Igrači nisu baš voljni da govore o tome, ali se oglasio trener Nenad Maksić.- Koristim priliku da se i javno zahvalim Vladi - istakao je za Sportski žurnal legendarni rukometaš, sad trener crno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track