KATARINA TOMAŠEVIĆ ZA KURIR POSLE OPERACIJE: Andrea i Cvija mi daju snagu!
Foto: Fonet

INTERVJU

KATARINA TOMAŠEVIĆ ZA KURIR POSLE OPERACIJE: Andrea i Cvija mi daju snagu!

Ostali sportovi -

Čim sam odlučila da idem na operaciju u Dansku, Andrea Lekić i Dragana Cvijić su insistirale da putuju sa mnom, neizmerno im hvala, kaže golman Srbije

Uz prave ljude i teški trenuci prolaze s osmehom na licu!

Ovo nam je pokazala Katarina Tomašević, golman reprezentacije Srbije, koja je operisana u Danskoj, a uz podršku i ljubav saigračica Andree Lekić i Dragane Cvijić, koje se nisu odvajale od nje, sve je prošlo u najboljem redu.

- Ovo mi je prva povreda u karijeri nakon 22 godine igranja. Protiv Crne Gore sam napravila nezgodan pokret, ispalo je koleno i pukli su mi prednji ukršteni ligamenti.. Jedna od najtežih sportskih povreda - rekla je Katarina za Kurir i dodala:

podrška prijatelja
podrška prijateljafoto: Privatna Arhiva

- Kad sam dobila dijagnozu ACL ,donela sam odluku da ću se operisati u Danskoj. U toj odluci mi je pomogla Dragana Cvijić, koja se već tamo operisala kod doktora Ufea Jorgansena. Za nepunih pet minuta smo se dogovorili s njim i zakazali zahvat za petak. Kad sam obavestila cimerku Andreu Lekić, ona je u sekundi rekla: Idem s tobom! Tako da smo dan kasnije pravo sa prvenstva iz Francuske nas tri otputovale za Dansku. Cvija i Andrea su mi bile od velike pomoći i neizmerno sam im zahvalna za dane podrške i ljubavi. Sve mi je bilo lakše uz njih dve - kaže Tomaševićeva. Kaći sada predstoji duži oporavak.

andrea i katarina
andrea i katarinafoto: Privatna Arhiva

- Operisala sam se i sve je prošlo kako treba. Doktor je prezadovoljan. Sutradan smo se vratile za Beograd i sada sam sa svojom decom i očekuje me oporavak od šest do osam meseci - zaključila je Katarina.

Katarina Tomašević Rođena: 6. februar 1984. Mesto: Beograd, Srbija Visina: 177 Težina: 76 kg Pozicija: Golman Broj: 27 Uspesi s reprezentacijom Srbije: srebrna medalja na SP 2013.

Autor: Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track