PAZARCI VELIKI OPTIMISTI PRED DERBI Božović: Očekujem da će kvalitet našeg tima konačno doći do izražaja!
Foto: Reuters

SPREMNI ZA VALJEVCE

PAZARCI VELIKI OPTIMISTI PRED DERBI Božović: Očekujem da će kvalitet našeg tima konačno doći do izražaja!

Ostali sportovi -

Kapiten odbojkaša Novog Pazara Marko Božović rekao je danas, uoči gostovanja Valjevu 014 u 14. kolu Superlige, da očekuje da će kvalitet njegovog tima konačno doći do izražaja.

"Teška utakmica. Idemo iskusnoj ekipi koja nas je pred dva meseca na našem terenu dobila sa 3:0. Znamo da smo kvalitetniji, ali prošli smo kroz mnogo toga i moramo biti oprezni. Verujem da ćemo pobediti protiv Valjeva, Spartaka iz Ljiga i Partizana, a onda ćemo videti šta i kako dalje", rekao je Božović.

Očekuje se da će na klupi Pazaraca u Valjevu sedeti novi trener Dejan Vulićević, koji je radio u Partizanu, Libanu i Šri Lanki, dok je Slobodanu Kovaču bio pomoćnik u nacionalnim selekcijama Irana i Slovenije.

Novi Pazar će biti jači za primača servisa Marka Vukašinovića, koji je od kraja prošlog meseca trenirao sa ekipom Perudje.

Uoči 14. kola, Valjevo 014 je na sedmom mestu u elitnom takmičenju sa pet pobeda i osam poraza, dok je poslednjeplasirani Novi Pazar na skoru 2/10.

"Da bismo igrali u mini ligi šest najboljih timova, od preostalih šest mečeva možemo da izgubimo najviše jedan. To je težak zadatak, ali nije nemoguć", ocenio je Božović.

Valjevo 014 i Novi Pazar igraju u petak od 17 časova u Sportskom centru Student.

Kurir sport/Beta

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track