JORGANDŽIJE NE ŽELE DA SE ODREKNU TALENTOVANOG FRANCUZA: Atletiko negira priče o prelasku Lukasa Ernandesa u Bajern Minhen!
Foto: Profimedia

transfer

JORGANDŽIJE NE ŽELE DA SE ODREKNU TALENTOVANOG FRANCUZA: Atletiko negira priče o prelasku Lukasa Ernandesa u Bajern Minhen!

Fudbal -

Fudbalski klub Atletiko Madrid negirao je danas da će njegov odbrambeni igrač Lukas Ernandes preći u Bajern iz Minhena u januarskom prelaznom roku.

Španska Marka prenela je da je Bajern pristao da plati 80 miliona evra obeštećenja za francuskog fudbalera, kako bi početkom godine prešao u Minhen.

Atletiko je saopštio da nije postignut nikakav dogovor i da je Lukas rekao da nema nameru da napusti klub.

"Posle priče koju je objavila Marka o navodnom dogovoru Bajerna i našeg igrača Lukasa Ernandesa, prema kome će nemački klub aktivirati otkupnu klauzulu ugovora u januarskom prelaznom roku, Atletiko negira bilo kakav dogovor sa Bajernom iz Minhena i nameru igrača da napusti klub", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je zbog odličnog odnosa dva kluba, Bajern negirao navode medija tokom razgovora čelnika klubova.

Lukas (22) je prošao mlade selekcije Atletika, a za prvi klub debitovao je 2014. On je prošlog leta produžio ugovor sa Atletikom do 2024. godine.

Sa reprezentacijom Francuske osvojio je Svetsko prvenstvo u Rusiji ovog leta.

Kurir sport/Beta

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track