Najnovije vesti

PROTIV SLOVENIJE ZA DRUGU FAZU! Obradović: Razočaran sam pristupom, propustili smo dve meč lopte, imamo još jednu!
Foto: EPA

rukomet sp

PROTIV SLOVENIJE ZA DRUGU FAZU! Obradović: Razočaran sam pristupom, propustili smo dve meč lopte, imamo još jednu!

Ostali sportovi

Srbija je danas u četvrtom kolu Grupe A Svetskog prvenstva u Japanu izgubila od Holandije sa 23:36 i tako značajno umanjila šanse da se plasira u narednu fazu.

 

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je posle ubedljivog poraza od Holandije da njegova ekipa nije bila blizu željene igre, kao i da odnos prema igri mora da se promeni protiv Slovenije.

"Čestitke Holandjankama, nismo bili na nivou od pre dva dana. Nismo bili ni blizu onoga što smo očekivali i pružali u želji i borbenosti. Gde je to iščezlo, to je drugo pitanje. Nama je bila potrebna borbena utakmica kako bi preneli dva boda, ovako moramo protiv Slovenije da se vratimo u igru i pokušamo da pobedimo i promenimo kompletan odnos prema igri", rekao je Obradović.

U slučaju da u petak od 7.00h  pobede Sloveniju, izabranice Ljubomira Obradovića plasirale bi se u drugu fazu.

"Ako nas pobede preneće dva boda, sve će uraditi da se to i desi. Dve meč lopte smo izgubili, imamo i ovu treću da pokušamo iz sve snage da ostanemo na Svetskom prvenstvu. Propustili smo dve šanse. Protiv Norveške je bilo mnogo dobro, da smo danas pružili takvu igru, ne bi nam bilo krivo. Nismo, medjutim, bili ni blizu ni nivou iz utakmica sa Angolom i Kubom. Da ne potcenjujemo Angolu koja je ubedljivo savladala Sloveniju. Biće to utakmica biti ili ne biti, moramo da budemo spremni na to i pružimo bolju partiju nego večeras", ocenio je Obradović.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...