VEČERAS SPORTSKI SPEKTAKL: U rat za trofej! San Francisko i Kanzas Siti prvi put u istoriji
Foto: Profimedia

Superboul

VEČERAS SPORTSKI SPEKTAKL: U rat za trofej! San Francisko i Kanzas Siti prvi put u istoriji

Ostali sportovi -

Ludilo! U borbi za prestižni NFL trofej „Vins Lombardi“ prvi put u istoriji sastaju se San Francisko i Kanzas Siti

Sve je spremno za najveći sportski spektakl na svetu! Goreće Majami jer se u NFL Superboulu sastaju San Francisko Fortinajnersi i Kanzas Siti Čifsi (00.30, Sportklub), a niko ne može ni da pretpostavi ko će čuveni trofej „Vins Lombardi“ poneti kući.

foto: EPA

Sigurno je samo jedno - biće to utakmica nad utakmicama, u Americi će u tih nekoliko sati sve stati, milioni ljudi biće uz male ekrane, a samo oni najsrećniji i s dubokim džepovima biće svedoci istorije na stadionu jer se ova dva tima prvi put sastaju u velikom finalu. Sve oči biće uprte u dva sjajna kvoterbeka - Patrika Mahomsa, koji čini čuda u dresu Kanzas Sitija, i Džimija Garopoloa, predvodnika San Franciska.

- Biti u pravom timu, s pravim trenerima i saigračima je ključ. Ne svodi se sve na jednu osobu. Nije sve do kvoterbeka, već do tvog tima i kako igrate zajedno. Zbog toga mislim da smo obojica u sjajnoj situaciji, koju smo pokušavali da iskoristimo svakog dana da bismo dobili ovu priliku. Verujem da bi i Džimi rekao isto - smatra Mahoms.

Džimi Garopolo ima dva trofeja, ali je do njih stigao kao zamena legendarnog Toma Brejdija u Nju Inglandu. Sada je on u glavnoj ulozi.

- Dobio sam poruku od Toma, poželeo mi je sreću i sve što ide uz to. Znate već, rekao mi je da odradim posao, da nije komplikovano i da samo pobedim - otkrio je Džimi.

foto: EPA

Muzički šou na poluvremenu Zapevaće Džej lo i Šakira!

Dve latino zvezde Dženifer Lopez i Šakira zabavljaće navijače na poluvremenu Superbola u Majamiju. Nema sumnje da nas čeka pravi muzički spektakl.

- Biće sjajno, jedva čekam da počne! Šakira i ja priredićemo vam nezaboravni doživljaj - rekla je Džej Lo.

Kurir.rs/ Predrag Gajić, Foto: EPA, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track