MEDALJA I SUZE ZA OPROŠTAJ Milena Rašić: Ovo je bila moja poslednja utakmica!
Foto: @starsport

emocije

MEDALJA I SUZE ZA OPROŠTAJ Milena Rašić: Ovo je bila moja poslednja utakmica!

Ostali sportovi -

Srpska odbojkašica Milena Rašić (30) oprostila se od reprezentativnog dresa.

Evropsko prvenstvo u Beogradu Mileni je bilo poslednje reprezentativno takmičenje u karijeri.

Naše devojke su dale poslednje atome snage ne bi li osvojile treće uzastopno zlato na EP i tako Mileni omogućile veličanstven oproštaj, ali nisu uspele. Italijanke su u meču za titulu bile bolje.

"Nažalost, ovo je bila moja poslednja utakmica. Od sledećeg leta ću biti navijač broj jedan, najveća podrška, da ću ih bodriti u svemu. Mnogo bi bilo lepše da smo završili sa zlatom, ali opet, za 12 godina, koliko sam sa ovim devojkama osvojile smo mnogo toga i mogu da budem samo ponosna. Ponosna sam na svaki trenutak proveden sa ovim devojkama i sa celim stručnim štabom i ljudima iz Saveza", rekla je kroz suze sjajna Milena Rašić.

Devojka iz Prištine je u dresu reprezentacije Srbije osvojila 16 medalja. Srebro na OI u Riju 2016. godine, bronzu u Tokiju 2020. godine, Svetsko prvenstvo 2018. godine u Japanu, dva evropska zlata (2011. i 2017.), srbro u Beogradu na EP i bronza u Holandiji 2015. godine. Tri puta je bila bronzana na Setskom Gran Priju, jednom na Evropskim igrama, a ima i dva zlata i jednu bronzu u Evropskoj ligi. Na Univerzijadi u Beogradu 2009. godine je osvojila srbrnu medalju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track