UŽAS! PREMINUO 17-GODIŠNJI FUDBALER JUVENTUSA! Pogba skrhan bolom: Nikada te neću zaboraviti! Zbogom, moj mali prijatelju!
Foto: Instagram/Bryan Dodien

torino zavijen u crno

UŽAS! PREMINUO 17-GODIŠNJI FUDBALER JUVENTUSA! Pogba skrhan bolom: Nikada te neću zaboraviti! Zbogom, moj mali prijatelju!

Fudbal -

Mladi fudbaler Juventusa Brajan Dodien preminuo je u 17. godini života.

Njegova smrt veoma je potresla bivšeg fudbalera Juventusa Pola Pogbu.

Brajanu je 2015. godine dijagnostifikovan rak. Pogba je u to vreme bio igrač Juventusa i na utakmici protiv Torina postigao je gol i pokaza majicu na kojoj je pisalo: "Brajane, uz tebe sam".

Dodijen se hrabro borio sa bolešću. U Januaru 2019. godine se vratio fudbalu i zaigrao za Juventusov U-15 tim. Pogba je bio oduševljen.

"Kakav blagoslov je to što je Brajan pobedio rak i odigrao prvu utakmicu za Juve U-15. Tako sam ponosan na tebe, prijatelju, hvala ti što si inspiracija meni i mnogim drugima. Nadam se da se vidimo uskoro", napisao je tada igrač Mančester junajteda.

Nažalost, bolest se ponovo vratila i dve godine kasnije Brajan je izgubio svoju najvažniju utakmicu...

Pogba je nakon meča između Francuske i Ukrajine saznao za njegovu smrt i odmah se oglasio.

"Najtužnije vesti. Moje saučešće svima koji su ti bili bliski. Nikada nije lako izgubiti nekog voljenog, ali nikada te neću zaboraviti. Počivaj u miru, Brajane" napisao je na engleskom, a onda dodao na italijanskom:

"Jako si se borio, bio si snažan, primer svima. Zbogom, moj mali prijatelju", neutešan je Pogba.

Italija prva na tabeli, mada je Švajcarska dobila obe dosadašnje utakmice. Šampionu Evrope se ipak daju veće šanse u Mozzart kladionicama: dvojka je vredna kvote 2,00. Tip GG plaća se sa 1,97. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Švajcarska – Italija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track