VELIKO IZNENAĐENJE: Falkao je novi napadač madridskog kluba!
Foto: Profimedia

iskusni golgeter

VELIKO IZNENAĐENJE: Falkao je novi napadač madridskog kluba!

Fudbal -

Legendarni kolumbijski golgeter se vratio u grad u kom se proslavio...

Iskusni napadač Radamel Falkao (35) novi je igrač Rajo Valjekana!

Madridski klub je na svojim zvaničnim stranicama objavio da će njihov napad ove sezone predvoditi popularni "El Tigre".

Prelazni rok u Španiji je završen prvog septembra, međutim, Falkao je stigao kao slobodan igrač, pošto je pre nekoliko dana napustio turski Galatasaraj.

Falkao je u karijeri nastupao za River, Porto, Atletiko, Monako, Mančester junajted, Čelsi i Galatasaraj. Odigrao je 509 utakmica i postigao 295 golova.

Sa Portom je dva puta osvojio titulu šampiona i jednom Ligu Evrope. Najbolji je strelac u evropskim takmičenjima u istoriji tog kluba. Sa Atletikom je osvojio Ligu Evrope i bio najbolji strelac tog takmičenja. Postao je jedini igrač u istoriji koji je to učinio sa dva različita kluba dve godine zaredom. Sa Madriđanima je osvojio i Kup kralja naredne sezone. Sa Monakom je napravio senzaciju, osvojio je titulu šampiona Francuske i stigao do polufinala Lige šampiona.

Za kolumbiju je odigrao 91 utakmicu i postigao 35 golova.

Veliki derbi Južne Amerike Brazil dočekuje u boljoj formi: prvi je na tabeli sa maksimalnim 21 bodom i gol razlikom 17:2. Zato je sada favorit sa kvotom 2,15 na pobedu domaćeg tima. Dvojka u Mozzart kladionicama uplatu množi sa 3,80. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Brazil – Argentina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track