TIHO SE OPROSTILA OD SRBIJE! Jelena Blagojević: Ne spadam u grupu najboljih, da bi se o meni pričalo
Foto: Starsport©

svemu dođe kraj

TIHO SE OPROSTILA OD SRBIJE! Jelena Blagojević: Ne spadam u grupu najboljih, da bi se o meni pričalo

Ostali sportovi -

Posle skoro decenije u nacionalnom dresu, srpska odbojkašica Jelena Blagojević je okončala reprezentativnu karijeru.

Blagojevićeva je poslednji meč odigrala na nedavno završenom Evropskom prvenstvu na kojem su "orlice" osvojile drugo mesto.

Pored nje, reprezentativnu karijeru su okončale još Milena Rašić i Stefana Veljković Lisinac."Spadam u grupu tih starijih devojaka, tako da negde u glavi već imam neke druge životne prioritete. Želim sledeće godine da probam nove stvari, imam drugačije planove od onih koji su bili do sada. Ne spadam u grupu naših najboljih odbojkašica da bi se o mom oproštaju pričalo. Ja sam srećna i zadovoljna što sam bila deo velikih uspeha, što sam igrala sa svim tim devojkama. Ogromna je čast. Ko zna, možda ću jednog dana biti u reprezentaciji, samo u nekoj drugoj ulozi", rekla je Blagojevićeva za "Mozzart sport".

Blagojevićeva je rođena 1988. godine, a sa Srbijom je dva puta bila šampionka Evrope, jednom vicešampionka, uz bronzu sa Olimpijskih igara.

Trenutno je članica poljskog Žešova, a igrala je još za Police, Trabzon, Bergamo, Urbino i Crvenu zvezdu. Dva puta je osvajala duplu krunu u Srbiji, te bila prvakinja Poljske.

Ona je 2016. proglašena za MVP-ja CEV Kupa izazivača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track